دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

خودسوزی یک آمریکایی در اعتراض به جنگ غزه | تصاویری که این معترض در یوتیوب منتشر کرد ببینید + فیلم

پنجمین نفر در آمریکا در اعتراض به جنگ غزه اقدام به خودسوزی کرد. او با سوختگی شدید در بیمارستان بستری است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ - ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 14
کد خبر: ۲۵۷۲۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ مت نیلسون آمریکایی ۱۱ سپتامبر در مقابل کنسولگری رژیم صهیونیستی در بوستون در اعتراض به همدستی دولت آمریکا در جنگ غزه اقدام به خودسوزی کرد. او پیش از این اقدام با انتشار ویدئویی از خود در یوتیوب، انگیزه خود را اعلام کرده بود.

این معترض به نسل کشی در غزه گفت: اسم من «مَت نِلسون» (Matt Nelson) است و می‌خواهم اقدام اعتراضی شدیدی انجام بدهم. ما همه در نسل کشیِ ادامه دار در غزه، شریک هستیم. ما خود را بزرگترین کشور در طول تاریخ می‌دانیم ولی هزینه‌هایی که برای جنگ می‌کنیم، از مجموعِ هزینه‌های تحصیل کودکانمان، کمک به بی خانمان ها، اطمینان حاصل کردن از حقوق برابر تمامی آمریکایی‌ها و محافظت از محیط زیست، بیشتر است.

ما برده سرمایه داری و ساختار صنعتی نظامی هستیم. بیشتر ما آنقدر بی تفاوت شده ایم که اهمیتی نمی‌دهیم. هدف اقدام اعتراضی من این است که از دولتمان بخواهم ارسال پول و سلاح‌هایی را به اسرائیل را متوقف کند که اسرائیل از آنها برای حبس و کشتار فلسطینی‌های بی گناه استفاده می‌کند، اسرائیل را تحت فشار قرار بدهد تا نسل کشی در غزه را خاتمه دهد و از کیفرخواست دیوان بین المللی دادگستری علیه بنیامین نتانیاهو و مقامات دیگر اسرائیلی حمایت کند.

من از تمامی افرادی که نظری مشابه دارند می‌خواهم که با سناتور‌ها و نمایندگان خود تماس بگیرند و از آنها بخواهند قوانینی وضع کنند که بتوان با آنها به این اهداف رسید. اگر قانونگذاران فعلی این کار را انجام ندادند، به آنهایی رای بدهید که چنین کاری را انجام می‌دهند. دموکراسی قرار است در خدمت اراده مردم باشد، نَه منافع ثروتمندان. قدرت را پس بگیرید. فلسطین را آزاد کنید.

یک شاهد گفت: این مرد قبل از اینکه خودش را آتش بزند روی خودش بنزین ریخت و فیلم‌های نظارتی نشان می‌دهند که او در شعله‌های آتش راه می‌رود.

سمر جراح نویسنده عرب در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس، با بازنشر ویدئویی از مت نیلسون شهروند آمریکایی که یازدهم سپتامبر در اعتراض به دخالت کشورش در جنگ غزه، خود را مقابل کنسولگری رژیم صهیونیستی در بوستون آتش زد، نوشت:‌ای مردم! این پنجمین بار است که یک نفر در آمریکا به دلیل جنگ علیه غزه، اقدام به خودسوزی می‌کند. / صدا و سیما

 
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار